• Fri frakt över 1999 SEK
  • Frågor? 📱010-330 02 59
Handla som

Under 2023 har vi byggt upp en ny webbshop och med det en kraftigt förbättrad upplevelse för dig som är på jakt efter reservdelar till din mopedbil. De allra flesta delarna av webbplatsen har fått sig en ordentlig uppgradering, och här kommer en sammanfattning av de viktigaste:

  1.  Sökning efter reservdelar - Vi introducerar ett helt nytt menysystem, och sökning via registreringsnummer, den första i sitt slag för mopedbilar. Funktionen reducerar tiden det tar att hitta rätt delar, och minskar även risken för felbeställningar. Läs mer om funktionen här
  2. Snabbare upplevelse - Genom ett helt nytt e-handelssystem ser vi till att navigationen mellan olika produkter och kategorier går blixtsnabbt. 
  3. Interaktiv fraktbokning - Välj själv direkt i kassan till vilket ombud du vill ha delarna levererade. Följ sedan ditt paket via "Mitt konto". 

I samband med det nya systemet kommer vissa kundkonton och dess inlogg att försvinna. Det kan därför vara så att ett nytt kundkonto kommer att behöva skapas. Vi hoppas att detta inte blir ett stort problem.