• Fri frakt över 1999 SEK
  • Frågor? 📱010-330 02 59
Handla som

Information om sökning via registreringsnummer

För att förenkla processen att hitta rätt reservdelar har vi tagit fram ett verktyg,  som med hjälp av varje fordons unika chassinummer automatiskt väljer ut kompatibla produkter. Målet är att göra verktyget så precist som möjlig, även om det finns vissa begränsningar. Dessa begränsningar beror till stor del på bristande dokumentation från vissa av de olika märkena, men även andra faktorer. Exempelvis finns det en del äldre modeller som existerar endast i väldigt små antal, som helt enkelt inte är värda att bygga in stöd för, även om vi försökt att få med så många modeller som möjligt innan lansering. 

I nuvarande version (1.0) av sökfunktionen finns stöd för Aixam, Ligier, Microcar, Chatenet, JDM, Casalini och Grecav,  och de allra flesta modeller från årsmodeller runt år 2000 och framåt, med några få undantag. För att fordonet ska kunna sökas måste det finnas i det svenska vägtrafikregistret. 

I aktuell version är det bra att tänka på följande begränsningar: 

  1. I vissa fall går det inte att avgöra vilken del som passar baserat på chassinumret. Oftast är detta på grund av bristfällig dokumentation från tillverkaren, eller så saknar vi informationen som behövs. I dessa fall visas samtliga alternativ som kan passa din modell. Kan du inte via bilderna eller produktbeskrivningen avgöra vad som passar, så rekommenderar vi att du kontaktar oss för vidare hjälp. 
  2. Vissa ovanliga varianter (exempelvis pick-up eller yrkesfordon) saknar i vissa fall stöd. 
  3. Vissa äldre bilar, ofta tillverkade före år 2000, kan sakna stöd.
  4. Stöd finns endast till modeller lanserade före 2023-03. 


Verktyget ska i första hand ses som ett hjälpmedel för att hitta rätt delar. SCP Mopedbilsdelar AB kan inte hållas ansvariga för några som helst konsekvenser som uppkommit i fall där kund inte tagit aktuella begränsningar i beaktning före användande av verktyget.